Website laten maken door Visual Impulse

U kunt Visual Impulse natuurlijk vooral als website waarop blogs verschijnen die verhalen vertellen over alles wat er op design gebied gebeurt op het internet. Daar staat Visual Impulse om bekend. Maar wist u dat u bij ons ook aan het juiste adres bent voor het website laten maken? Een team van ervaren ontwerpen staat u graag bij, bij de realisatie van uw nieuwe website. Om volledig onafhankelijk over te komen, hebben we twee designers van andere bureaus laten vertellen over onze werkwijze. Aan het eind van hun oordelen vertellen zij u of het website laten maken bij ons een goed idee is. Nogmaals: volledig onafhankelijk, dus lees de meningen van de mannen als echte meningen en geen gestuurde teksten.

 

Arie van der Pol, webmaster

Arie van der Pol is als webmaster al meer dan tien jaar verbonden aan een aantal grote bedrijfswebsites (namen kunnen uit reclame oogpunt niet genoemd worden in deze tekst). Arie zorgt ervoor dat de websites goed draaien en was in den beginne ook de bouwer van al deze websites. Over de dienstverlening van Visual Impulse zegt Arie het volgende: ,,Het pakket dat door jullie bedrijf wordt aangeboden ziet er compleet uit. Ook wij bieden al deze zaken aan, maar als je gaat kijken in het landschap van online designers en website bouwers, zie je nog wel eens een gebrek in het aanbod. Over de kwaliteit van de dienstverlening kan ik nog niet zoveel zeggen, dus of het website laten maken bij Visual Impulse een goede beslissing is… Ik durf het niet te zeggen. Op dit moment neig ik wel naar een positief oordeel voor deze partij.”

 

Willem Bezemer, online ontwerper

Als online ontwerper heeft Willem Bezemer vaak te maken met bureaus en bedrijven die websites laten maken voor klanten. Eén van die bureaus is Vrijdag Online, een vergelijkbaar bureau met Visual Impulse. ,,Vrijdag Online biedt echt alles aan,” weet Willem ons te vertellen. ,,Vergeleken met dat bureau is het aanbod van jullie zelfs een beetje mager. Ook ik kan over de kwaliteit van jullie diensten niet zoveel zeggen. Daarvoor zie ik teveel van de buitenkant en te weinig van de binnenkant. Op dit moment zou ik altijd kiezen voor een bedrijf als Visual Impulse. Zij hebben het website laten maken verheven tot wetenschap.”