Webdesign

Het team van Visual Impulse is geheel thuis op zowel het grafische als het technische gebied van webdesign. Van eenvoudige sites, tot sites met uitgebreide databases. Van strakke lay-outs tot flash en design pagina’s.

Elke organisatie is anders dus elke website is anders. Na een zorgvuldig inventarisatiegesprek brengen wij u een voorstel uit met de prijs van het ontwerp en het maken van uw site. Naast het maatwerk dat wij maken heeft Visual Impulse ook de mogelijkheid tot het leveren van een aantal standaard modules. Wij informeren u graag over al onze mogelijkheden.

Meer informatie >>>

Het ontwerp

U wilt uw bedrijf professioneel op het internet presenteren?

Uw website is het visitekaartje van uw bedrijf en in veel gevallen zelfs een eerste indruk. Het is van belang dat de website bij uw bedrijf past en uw klanten aanspreekt. Uw klanten willen graag snel de informatie die ze zoeken. U biedt ze de mogelijkheid 24 uur per dag die informatie te geven die u graag aan uw klanten kwijt wilt. Naast dat uw website uw klanten moet aanspreken is het van belang dat u ook een herkenbare huisstijl heeft. Dit kunt u al makkelijk bereiken door een goed en herkenbaar logo te laten ontwikkelen. Logo ontwikkeling wordt altijd gedaan door: http://www.logo-ontwikkeling.nl/. Dit is een professioneel bedrijf waardoor logo’s door zeer ervaren designers ontwikkeld worden.

 

Een aantal voordelen voor uw bedrijf op internet:

-Uw website geeft uw bedrijf een moderne uitstraling

-U kunt op verschillende manieren service bieden aan u bestaande klanten

-Potentiële klanten vinden snel de informatie die ze zoeken

-Uw bedrijf is 24 uur per dag bereikbaar

 

Wat bepaald het succes van uw bedrijf op internet?

-Uw website moet actuele informatie bevatten.

-Gebruiksvriendelijkheid (snel en overzichtelijk).

-Aantrekkelijke en unieke vormgeving.

-Uw website moet gemakkelijk te vinden zijn.