Uw website, meer dan alleen een visitekaartje

Het internet is en enorme bron van informatie die dagelijks miljoenen keren wordt geraadpleegd om een groot aantal redenen. Iedereen die ergens naar op zoek is, zet daarvoor de computer aan en daarmee zijn de dagen van de Gouden Gids en het telefoonboek geteld. Met een goede website kunt u echter een stuk meer dan wat u met een benoeming in de Gouden Gids ooit kon.

Iedereen overal bereiken

Het is vandaag de dag erg belangrijk dat u een responsive webdesign kunt laten zien. Dit geeft u een groot aantal meer bezoekers, omdat uw website daarmee te bekijken is op alle mobiele apparaten. Iemand in de bus kan uw website net zo makkelijk navigeren als iemand die thuis achter de pc zit. De voorspelling is dat in de toekomst een steeds groter gedeelte van de aankopen via mobiele telefoons zal plaatsvinden.

Informatie geven

Naast het bereiken van mensen, kunt u ze ook informeren. Het is mogelijk om uw producten te adverteren, om een blog te schrijven over uw belevenissen, om juridische informatie te geven, noem maar op. Waar mensen vroeger de telefoon voor moesten oppakken en vragen over hadden, kan nu met één klik op de knop worden beantwoord.

Geld opleveren

Daarnaast kan een website u ook geld opleveren. Niet alleen omdat het klanten werft, maar ook omdat u er op kunt laten adverteren of andere acties mee kunt promoten. Daarmee wordt een website een investering in plaats van een kostenpost.

Wees de eerste

Als u uw website laat ontwerpen volgens de laatste SEO principes, dan zorgt u ervoor dat u als eerste in de resultatenlijst komt in Google of andere zoekmachines. Uit onderzoek is gebleken dat veel mensen niet eens naar de volgende pagina kijken. Een website is dus een dynamisch product dat altijd in beweging is. Door deze goed te (laten) ontwerpen en afstemmen, kunt u klanten werven die anders misschien waren afgehaakt.