De voordelen van QYN

Met Qyn digital signage heb je als bedrijf veel beter mogelijkheden om te adverteren. Digital signage vindt plaats via displays. Die zijn veel makkelijker aan te passen dan papieren varianten. Dat is ook meteen het grote voordeel. Je kunt advertenties snel en moeiteloos aanpassen. Daarnaast kun je jouw advertenties veel opvallende maken. Dat kun je doen door mooie kleuren te gebruiken. Natuurlijk is het ook mogelijk om bewegende beelden in te zetten. Een goede advertentie is opvallend. De mogelijkheden van een digitaal display zijn in principe eindeloos. Jouw creativiteit is eigenlijk de enige limiet. Natuurlijk werkt er vakkundig personeel bij QYN die jou maar al te graag helpt met het opzetten van een succesvolle campagne.

Effectieve advertenties

Met een advertentie probeer je mensen over te halen. Dat heeft natuurlijk alleen zin als de geadresseerde überhaupt van de aangeboden diensten en producten gebruik kan maken. Het heeft bijvoorbeeld weinig zin om make up aan te bevelen aan mannen of schoolspullen te promoten onder ouderen. Tegenwoordig is er daarom steeds meer aandacht voor targeted marketing. Dat is gericht adverteren bij de juiste doelgroep. Op het internet is dat al aan de orde van de dag. Maar ook in de echte wereld zal het gebruik van targeted marketing steeds meer aan de orde van de dag zijn. Via een smartphone of computer is het iets eenvoudiger om een select publiek te gebruiken. Door de browsergeschiedenis en profielen van gebruikers te analyseren kom je snel te weten waar iemands interesses liggen. Daar kun je als adverteerder handig gebruik van maken. Moderne technieken maken het echter ook mogelijk om voorbijgangers in de echte wereld te analyseren. Met digital signage is het vervolgens mogelijk om een advertentie op een display automatisch aan te passen op die informatie. Daardoor kun je efficiënt campagne voeren en de beste reclames laten zien.

Uw website, meer dan alleen een visitekaartje

Het internet is en enorme bron van informatie die dagelijks miljoenen keren wordt geraadpleegd om een groot aantal redenen. Iedereen die ergens naar op zoek is, zet daarvoor de computer aan en daarmee zijn de dagen van de Gouden Gids en het telefoonboek geteld. Met een goede website kunt u echter een stuk meer dan wat u met een benoeming in de Gouden Gids ooit kon.

Iedereen overal bereiken

Het is vandaag de dag erg belangrijk dat u een responsive webdesign kunt laten zien. Dit geeft u een groot aantal meer bezoekers, omdat uw website daarmee te bekijken is op alle mobiele apparaten. Iemand in de bus kan uw website net zo makkelijk navigeren als iemand die thuis achter de pc zit. De voorspelling is dat in de toekomst een steeds groter gedeelte van de aankopen via mobiele telefoons zal plaatsvinden.

Informatie geven

Naast het bereiken van mensen, kunt u ze ook informeren. Het is mogelijk om uw producten te adverteren, om een blog te schrijven over uw belevenissen, om juridische informatie te geven, noem maar op. Waar mensen vroeger de telefoon voor moesten oppakken en vragen over hadden, kan nu met één klik op de knop worden beantwoord.

Geld opleveren

Daarnaast kan een website u ook geld opleveren. Niet alleen omdat het klanten werft, maar ook omdat u er op kunt laten adverteren of andere acties mee kunt promoten. Daarmee wordt een website een investering in plaats van een kostenpost.

Wees de eerste

Als u uw website laat ontwerpen volgens de laatste SEO principes, dan zorgt u ervoor dat u als eerste in de resultatenlijst komt in Google of andere zoekmachines. Uit onderzoek is gebleken dat veel mensen niet eens naar de volgende pagina kijken. Een website is dus een dynamisch product dat altijd in beweging is. Door deze goed te (laten) ontwerpen en afstemmen, kunt u klanten werven die anders misschien waren afgehaakt.

De voordelen van een webdesigner uit de regio Gorinchem

Tegenwoordig kan je via internet contact leggen met de gehele wereld. Zo zijn ook webdesigners uit andere delen van het land of zelfs uit verre landen bereikbaar. Werken met een webdesigner uit de eigen regio heeft echter tal van voordelen die je misloopt wanneer je voor een webdesigner uit een andere regio of zelfs een ander land kiest.

Kennis van lokale cultuur

Zeker bij het midden- en kleinbedrijf is het van belang dat de website aansluit bij de lokale cultuur en het lokale bedrijfsklimaat. De website moet immers bij potentiële klanten een gevoel van herkenbaarheid in plaats van afstandelijkheid oproepen. Een webdesigner uit de regio is geworteld in de lokale gemeenschap, doet inkopen bij dezelfde soort winkels en begrijpt de regionale bedrijvigheid zodat hij of zij hier rekening mee kan houden bij het vormgeven van de website. Een webdesigner uit een andere regio kan mogelijk Gorinchem niet eens aanwijzen op een kaart, zodat hij of zij onmogelijk de lokale voorkeuren en gebruiken net zo goed in het websiteontwerp kan verwerken als een professional die specifiek webdesign in de regio Gorinchem aanbiedt. Kortom, met een regionale webdesigner wordt een dertien-in-een-dozijn-website die net zo goed het uithangbord van een ander bedrijf had kunnen zijn voorkomen.

Soepele en snelle communicatie

Een lokale webdesigner kan eenvoudig worden bezocht om de wensen voor de website één-op-één door te nemen. In een dergelijk gesprek kan je daadwerkelijk zien of je voorkeuren en eisen voor de website worden begrepen. Via e-mailverkeer of telefoongesprekken daarentegen is het een stuk lastiger om in te schatten in hoeverre de ander je daadwerkelijk voor de volle honderd procent heeft begrepen. Dergelijke miscommunicatie leidt onontkomelijk tot websites die niet naar volle tevredenheid zijn.

Regionale webdesigner is afhankelijk van reputatie

Tot slot, heeft een regionale webdesigner ook een sterke prikkel om zijn regionale klanten optimaal te bedienen. Een lokale webdesigner is immers voor zijn of haar reputatie afhankelijk van lokale referenties, mond-tot-mond-reclame en tevreden regionale klanten. Een webdesigner uit een totaal andere regio of ander land zal daarentegen aanzienlijk minder malen om een ontevreden klant uit Gorinchem.

Het voordeel van Managed VPS

VPS staat voor Virtual Private Server. Het gaat hierbij over een vorm van hosting die erg populair is. Het eerste voordeel wat je met VPS hebt, is dat je een eigen (virtuele) server hebt, deze biedt veel meer mogelijkheden en controle dan Shared Hosting. De kosten liggen ook een stuk lager zijn dan bij Dedicated Hosting. Let wel goed op dat je voor het beheer en het gebruik van een VPS veel kennis van zaken nodig hebt. Veel zakelijke gebruikers lopen hier dan ook tegenaan. Het kan allemaal verholpen worden door te kiezen voor Managed VPS. Wanneer je kiest voor het installeren, beheren en monitoren van een webserver, dan vraagt dan om specifieke kennis. Hierbij moet gedacht worden aan het configureren van de server, onderhoud, uploaden en updaten van software, security patches, continu monitoren van de prestaties. Als gebruiker dien je dat bij standaard VPS hostingpakketten zelf te doen, maar bij Managed VPS neemt de hosting provider alle taken uit handen.

Alles uit handen geven

Het voordeel bij managed VPS is dus dat de taken over worden genomen. Het laatste VPS Nieuws kun je hier nu zelf ook bekijken en daar je voordeel mee doen! Let er bij de keuze van een Managed VPS hostingpakket goed op wat het ‘managen’ wel en niet omvat. Het kan erg verschillen per provider. Wanneer je geen technische kennis hebt, kun je beter een iets duurder hostingpakket nemen met daarbij de garantie dat de provider alles voor je doet. Laat het daarom even goed op je inwerken en let ook goed op wat VPS Nieuws voor jou kan betekenen. Het laatste nieuws kan hier nu bekeken worden, dus doe er ook je voordeel mee en ontdek wat de verschillen zijn van de verschillende hostingvormen.

Website laten maken door Visual Impulse

U kunt Visual Impulse natuurlijk vooral als website waarop blogs verschijnen die verhalen vertellen over alles wat er op design gebied gebeurt op het internet. Daar staat Visual Impulse om bekend. Maar wist u dat u bij ons ook aan het juiste adres bent voor het website laten maken? Een team van ervaren ontwerpen staat u graag bij, bij de realisatie van uw nieuwe website. Om volledig onafhankelijk over te komen, hebben we twee designers van andere bureaus laten vertellen over onze werkwijze. Aan het eind van hun oordelen vertellen zij u of het website laten maken bij ons een goed idee is. Nogmaals: volledig onafhankelijk, dus lees de meningen van de mannen als echte meningen en geen gestuurde teksten.

 

Arie van der Pol, webmaster

Arie van der Pol is als webmaster al meer dan tien jaar verbonden aan een aantal grote bedrijfswebsites (namen kunnen uit reclame oogpunt niet genoemd worden in deze tekst). Arie zorgt ervoor dat de websites goed draaien en was in den beginne ook de bouwer van al deze websites. Over de dienstverlening van Visual Impulse zegt Arie het volgende: ,,Het pakket dat door jullie bedrijf wordt aangeboden ziet er compleet uit. Ook wij bieden al deze zaken aan, maar als je gaat kijken in het landschap van online designers en website bouwers, zie je nog wel eens een gebrek in het aanbod. Over de kwaliteit van de dienstverlening kan ik nog niet zoveel zeggen, dus of het website laten maken bij Visual Impulse een goede beslissing is… Ik durf het niet te zeggen. Op dit moment neig ik wel naar een positief oordeel voor deze partij.”

 

Willem Bezemer, online ontwerper

Als online ontwerper heeft Willem Bezemer vaak te maken met bureaus en bedrijven die websites laten maken voor klanten. Eén van die bureaus is Vrijdag Online, een vergelijkbaar bureau met Visual Impulse. ,,Vrijdag Online biedt echt alles aan,” weet Willem ons te vertellen. ,,Vergeleken met dat bureau is het aanbod van jullie zelfs een beetje mager. Ook ik kan over de kwaliteit van jullie diensten niet zoveel zeggen. Daarvoor zie ik teveel van de buitenkant en te weinig van de binnenkant. Op dit moment zou ik altijd kiezen voor een bedrijf als Visual Impulse. Zij hebben het website laten maken verheven tot wetenschap.”

Website Live + SEO Partner!

Onze vernieuwde website is live. Met ons nieuwe jasje willen we onszelf een modernere uitstraling aanmeting. Dit niet alleen omdat we een doorstart hebben gemaakt, maar ook omdat we sinds kort samenwerken met een SEO bedrijf.

Wij merkten namelijk dat onze klanten ook vindbaar willen worden in Google. Omdat wij deze tak van sport niet zelf beheersen hebben wij een SEO bureau in de arm genomen dat in de regio bekend staat als een uitermate betrouwbare partner en in iedere branche goede resultaten kan leveren. Daarnaast heeft onze SEO partner een persoonlijk benadering. Dit vinden wij belangrijk, omdat dit goed past bij onze eigen werkwijze.